Teknoloji Blogu

2015 Yılının En İyi Filmleri

İşte sizlere film severler için hazırladığımız muhteşem ve özel haberimiz! 2015 yılında ülkemizde bir çok olaylar yaşandı ve teknoloji fazlasıyla gelişti. Fuarlar, yeni oyunlar, videolar derken baya baya verimli bir yılı geride bırakıyoruz ve 2016 yılında nelerle karşılacağız sabırsızlıkla bekliyoruz! İşte sizler için özel olarak hazırlanan haberimiz: ”2015 yılının en iyi filmleri!

2015-in-en-iyi-film-listesi-TeknoFeed

Bu sefer sizler için konumuzu sinema sektörüne çevirdik ve her alanda ülkece geliştiğimiz gibi film sektöründe de fazlasıyla gelişmiş gibi görünüyoruz fakat listemizde Türk filmlerine değil yabancı filmlere yer verebildik, galiba biraz daha azim edip çalışmamız gerekiyor ki artık bizde sektörün öncüsü haline gelebilelim!

Biz bu listeyi kendimize göre hazırlamadık, sizin için özel olarak tüm filmlere verilen yorumları okuduk ve değerlendirdik daha sonra sizler için bir liste oluşturarak şimdi paylaşıyoruz. Komedi, korku, dram, trajedi, gerilim bu listede hepsi yer alıyor hatta animasyon film bile bulabilirsiniz!

  • Insıde Out (Ters Yüz) : Bu film listemizin en sonunda yer alıyor ve animasyon komedi film olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Toy Story (Oyuncak Hikayesi): Pixar’dan muhteşem bir animasyon film daha gelmiş! IMDB üzerinden en yüksek oyu alarak listenin ilk sıralarına adını yazdırıyor.
  • Ant Man (Karınca Adam) : Spiderman, Batman, Hulk bunların hepsini unutun ve yeni bir Marvel karakteriyle tanışmaya hazır olun!
  • Creed : Boks izlemeyi severler için Rocky’i anımsatacak bir film daha…
Bunları da beğenebilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku