Teknoloji Blogu

2020 ve 2021 Yılında Hangi Marvel Filmleri Çıkacak?

Marvel Cinematic Universe, dünya çapında gişeye hâkim olmaya devam ederken, ufukta, gelecekteki MCU filmleri arasında piyasaya sürülen Sony Pictures ve Disney’in yakın zamanda satın alınan yan kuruluşu 20th Century Fox’tan birçok Marvel filmi var. İşte 2020 ve sonrasında çıkacak Marvel filmleri;

Black Widow – 1 Mayıs, 2020

Solo Black Widow filmi resmi olarak 2020 baharında geliyor, Cate Shortland yönetmen olarak hüküm sürüyor ve böylece Marvel Studios’un ilk solo kadın yönetmeni oldu. Taraftarlar, Natasha Romanoff’un Iron Man 2’de ilk ortaya çıkmasından bu yana Black Widow’un Scarlett Johansson ile bağımsız bir uyarlaması için yayılıyor ve on yıl sonra Natasha’nın Avengers: Endgame’deki ölümünden sonra da olacak. Kara Dul solo filmi, Kaptan Amerika: İç Savaş olaylarından sonra ayarlanır ve eski KGB suikastçisinin geçmişinin hayaletleriyle karşı karşıya olduğunu görür.

2020 Marvel Filmleri

Venom 2 – 2 Ekim, 2020

Tom Hardy liderliğindeki Venom durdurulamaz bir juggernaut olduğunu kanıtladı ve dünya gişesinde 855 milyon dolar hasılat etti ve bir devam filmi elde etmekten daha fazlasını yaptı. Venom 2, yazar Kelly Marcel’in senaryoyu kalemle döndüğünü görecek, ancak yönetmen Ruben Fleischer, devam için geri dönmek için Zombieland 2 ile çok meşgul oldu. Venom 2 Ekim 2020’de gelecek ve popüler kötü adam Carnage aka Cletus Kassady’nin uygun tanıtımını görecek.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness – 7 Mayıs, 2021

Benedict Cumberbatch’ın Avengers’daki Doctor Strange’i canlandırması: Infinity War onu yaygın bir beğeni topladı, bu yüzden Marvel Studios sonunda Doktor Strange ile Delilik Çılgınlığı’nda ilerledi. Scott Derrickson’un yönetime dönmesi ve Jade Halley Bartlett’in artık senaryo görevlerini yerine getirmesiyle, Doctor Strange’in ikinci solo macerası onu tamamen yalnız görmeyecek, çünkü Scarlet Witch hikayede büyük bir rol oynamaya devam edecek.

Thor: Love And Thunder – 5 Kasım, 2021

Thor: Love ve Thunder ile Asgardian savaşçısı dördüncü bir solo film alan ilk MCU kahramanı oldu. Thor: Ragnarok’un Taika Waititi işlemleri yazmak ve yönetmek için geri dönüyor ve Thor’un tam olarak ne yapacağını henüz bilmese de, Love ve Thunder, Natalie Portman’ın Jane Foster’ı MCU’ya geri gönderecek. Jane, Thor’un kadın bir versiyonu olacakken, yeni Asgardia kralı Valkyrie kraliçesi için avlanacak.

Bunları da beğenebilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku