izmir escort

İstanbul escort Ataşehir escort Pendik escort Maltepe escort Kartal escort Ümraniye escort Anadolu yakası escort Şişli escort Mecidiyeköy escort Beşiktaş escort Çapa escort Fındıkzade escort Şirinevler escort Avcılar escort Bahçeşehir escort Beylikdüzü escort Ataköy escort Bakırköy escort Halkalı escort Avrupa yakası escort

maltepe escort kurtköy escort

Teknoloji Blogu

Windows Wi-Fi Sense Nedir ? Nasıl Engellenir !

0

Milyonlarca insan şuan Windows 10′ u beklerken akıllardaki tek kuşkulardan biri aslında Wifi Sense. Asıl amacı biz Windows kullanıcıları olarak Hücresel veriden yemeyi kısıtlayarak otomatik olarak wirelessa bağlanmamızı sağlar. Ek olarak ise

  • Bunun gerekli olduğu ağlarda, sizin adınıza kullanım koşullarını otomatik olarak kabul eder
    • Internet erişimi verebilmeniz ve alabilmeniz için Facebook arkadaşlarınız, Outlook.com kişileriniz veya Skype kişilerinizle, birbirinizin Wi-Fi ağı parolalarını görmeden Wi-Fi ağ erişimi alışverişi yapmanıza olanak tanır.

windows_10_start_menu_new

Evet işte asıl sorunda burada başlıyor bazı arkadaşlarımızdan gelen sorularla birlikte ulaştığımız neden ve sonuçlar birbirini çelişkiye düşürüyor. Windows Wifi Sense bir arkadaşınız ile şifrelerinizi paylaşıyor (Facebook, Skype veya Outlook) ancak bu arkadaşınız şifreyi göremese de sizlerde kuşku yaratabilir.

Güvenlik konusunda endişeleriniz varsa Wi-Fi Sense’i kapatabilirsiniz. Bunun için Wi-Fi > Ağ ayarları > Ağ ayarlarını yönet yolunu izleyin ve burada gördüğünüz kutucukların işaretini kaldırabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Windows 10'nun Akıllı Asistanı Cortana'dan Türkiye'ye Özür başlıklı makalemizde cortana, Cortana Haber ve Cortana'dan Türkiye'ye Özür hakkında bilgiler verilmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Teknofeed.COM'dan ayrılıyorsunuz

Bu bağlantı sizi Teknofeed.COM dışındaki bir adrese yönlendiriyor. Sitemizde vakit geçirdiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayet ve istekleriniz için iletişim formundan ulaşabilirsiniz.

Yönlendiriliyorsunuz

Devam etmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın veya İptal Et