Teknoloji Blogu

Ücretsiz VDS, Bedava VDS Veren Siteler 2023 Güncel

Ücretsiz VDS, Bedava VDS Veren Siteler / Virtual Private Server kelimesinin açılımı olan VDS, firmalar tarafından farklı fiyatlar ile sunulur. Ancak Örneğin Amazon sunucu fiyatları incelendiğinde, Amazon AWS için isteğe bağlı 955 USD görülür. Günümüzde birçok kişi ücretsiz hangi seçenekleri değerlendirebileceğini de merak ettiği için, ücretsiz VDS veren siteler hangileri birçok kişi tarafından araştırılır.

Bunların arasında tercih edilebilecek birçok seçenek vardır. Tercih listenizde değerlendirebilecekleriniz sayılı firmalar vardır.

Ücretsiz VDS Veren Siteler

Ücretsiz VDS veren siteler 2023

  1. Google Cloud Platform
  2. Digital Ocean
  3. Amazon AWS
  4. Aruba Cloud
  5. Microsoft Azure
  6. Skytab

Bunların hepsi farklı seçenekler sunmakla beraber, tercih etmeden önce kendi sitelerine girerek daha ayrıntılı incelemeniz tavsiye edilir.

ücretsiz vds veren siteler

Ücretsiz VDS Veren Siteler: Google Cloud Platform

VDS satın almak, günümüzde istemeyen birçok kişi, bedava VDS alma 2023 sorgusunu aratarak geçtiğimiz yıl hangi seçeneklerin olduğuna göz atmaktadır. Zira o dönemde tercih edilen birçok seçenek, 2021 içerisinde hâlâ popülerdir. Bunlardan bir ide Google Cloud Platform’dur.

Bu sistem, Google üzerine yeni kayıt olan üyelere, Cloud Platform üzerine tam 300 dolar vermektedir. 1 yıllık olan bu durumdan her geçen gün birçok kişi faydalanmaktadır. Üstelik kayıt olmak için sadece Google Mail hesabı ile kredi kartı gerekir.

Ücretsiz VDS Veren Siteler: Digital Ocean

Digital Ocean, günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen diğer bir seçenektir. VPS oluşturma bedeli 5 dolar olup, sistem 10 dolar hediye eder. Böylece 30 günlük bedava VDS yerine 60 gün teklifinde bulunur.

Üstelik üniversite okuyorsanız, 1 yıl geçerliliği olan 50 dolar sunulur. Burada GitHub öğrenci paketi de şarttır. Kayıt işlemleri için, kredi kartınızın olması yeterlidir. 

Bedava Vds Veren Siteler: Amazon AWS

 Amazon Web Servisleri, günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilir. Eğer 1 ay ücretsiz VDS istiyorsanız, Amazon ile 1 yıllık üyelik hediyesi alabilirsiniz. Ancak bu durumun, kaydını yeni gerçekleştiren üyelere sunulduğunu da bilmeniz gerekir.

Eğer tercih etmek istiyorsanız ilk ihtiyacınız olan bir banka veya kredi kartıdır. Ardından da SMS doğrulaması yapılabilmesi adına telefon numarası gerekir. Şayet bu üç seçeneği karşılaştırırsanız, hangisiyle en iyi çözümü alabileceğinizi bulabilirsiniz.

Bedava Vds: Aruba Cloud

Aruba Cloud, firması en ucuz vds/vps veren firmalardan birisi olmasının yanında deneme amaçlı ücretsiz vds imkanı da sunmaktadır. Dilerseniz sizde bu imkandan siteye kayıt olarak 2 ay boyunca ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.

30 Günlük Bedava Vds: Microsoft Azure

30 günlük bedava vds veren firmalar arasında yer alan Microsoft sizlere 1 aylık bu hizmetten yararlanmanız için bakiye sağlamaktadır. Sizde hemen kayıt olarak faydalanabilirsiniz. Sonrasında memnun kaldığınız takdirde ücretli şekilde uzatabilirsiniz.

30 Günlük Bedava Vps: Skytab VDS Sanal Sunucu

Bedava vds veren siteler arasında ilk sıralarda yer alan Skytab sizlerden kredi kartı vb. bilgileri istemeden ücretsiz şekilde vds hizmeti vermektedir. Kullanıcılardan ekstra bilgiler isteme zorunluluğu olmadığı için en popüler sağlayıcılar arasında yer almaktadır.

Bu yyazımızda sizler için 2022 yılında bedava vds veren firmaları listeledik. 2023 yılında tekrar yazımızı güncelleyeceğiz.

Bunları da beğenebilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku